Centrum Energy a szellemi erőnlétért

centrum energy

A fizikai és szellemi teljesítőképesség, a mentális egészség fenntartásához nem elég helyesen étkeznünk és egészséges életmódot folytatnunk, mert olykor ajánlott jó minőségű extra tápanyagokhoz juttatni szervezetünket. A Centrum Energy ginzenggel és ginkgo bilobával támogatja mentális egészségünket.

Mindkét növény Ázsiában őshonos és évezredek óta szerepet játszik az ottani tradicionális táplálkozásban. A ginkgo biloba jótékonyan hat az agy vérellátásának zavaraira, javítja a koncentrálókészséget, tavasztól őszig szedhető leveleit számos kultúrában hasznosítják gyógyászati célokra. A ginzeng fizikai és szellemi erőnlétfokozó. A Centrum Energy pantoténsavval és cinkkel gazdagítja a hatóanyagokat. A normál idegrendszerhez B6- és B12 vitaminnal járul hozzá, az izomműködést D-vitaminnal támogatja.

Kiváló minőségű mikrotápanyagokat tartalmazó komplex készítmény. Különböző kiszerelésekben kapható gyógyszertárakban, drogériákban, hiper- és szupermarketekben is. Cukorbetegek is szedhetik, mert a Centrum Energy nem tartalmaz sem glutént, sem laktózt.