Kis és közepes teljesítményű címkenyomtató

címkenyomtató
Az etikett címkék nyomtatásával senki sem szeret bajlódni. Szerencsére nem is kell, hiszen bizonyos vállalkozások fő profilja a címkenyomtató kezelése és a megfelelő címkék biztosítása, a kliens elvárásainak megfelelve. Évek óta ezzel foglalkozik a dunasp.hu, ezért itt tapasztalatból és hozzáértésből hiány biztosan nincsen.
De pontosan milyen berendezésekkel áll rendelkezésre? Ott van például az asztali címkenyomtató. Egy kisebb teljesítményre képes tekercses nyomtatóról van szó, aminek a terhelhetősége minimum 1000 és maximum 3000 címke, napi szinten. Tökéletesen beválik például kisebb volumenű gyártások címkézésére, irodákba és persze számos kereskedelmi egységbe.

Az asztali modellek PVC mechanikája ellenére is terhelhetőek, ami igazából azt jelenti, hogy még a nagyobb volumen esetén sem fognak kudarcot vallani. Sok termék például képes 30 ezer címke nyomtatására is. Persze a teljesítményt csakis akkor tudja tartani ekkor, ha csak alkalmanként van szükség erre.
Ha mindennapossá válik, akkor bizony hamar tönkre mehet az eszköz. Érdemes ilyenkor mindig egy profibbra, erősebbre váltani. Helyettesíteni tudja ezt, ha megnő a volumen, a közép kategóriás címkenyomtató. Mit tud ez? Az ilyen tekercses nyomtató akkor bizonyulhat elengedhetetlennek, ha a napi nyomtatási mennyiség meghaladja a már említett 3000-et.
Ebben a kategóriában található eszközök kiválóan megfelelnek logisztikai, kereskedelmi és gyártói felhasználásra is. A közepes teljesítményt produkáló szerkezet előnye, hogy nagyobb kiszerelésű kellékanyag használható általa, mint az asztali változatoknál. Miért fontos ez? Nos, ennek hála sokkal ritkábban kell a kellékanyagot utántölteni.