A propoliszos méz hasznos és finom

propoliszos méz

A propolisz fantasztikus tulajdonságai közismertek. Az is ugyanakkor, hogy az íze nem mindenkinek jön be. A propoliszos méz segít abban, hogy ezt a csodálatos méhészeti terméket ne kelljen a kicsit fanyar íze miatt mellőzni.

Sok felnőtt sem szívesen fogyaszt a szája ízének nem túl kedves ételeket-italokat, de ez a gyermekekre fokozottan jellemző. A propolisz egészségre gyakorolt hatásairól nem kell lemondani senkinek a családból, hiszen a repceméz selymessége elnyomja a propolisz fanyarságát. A propoliszos méz tehát csodálatosan ötvözi mindkét összetevőjének az előnyeit. Ebben a szezonban kifejezetten ajánlott a fogyasztása, mivel torokfájdalmakra, torokgyulladásra és megfázásra egyaránt nagyon hatásos.

Ez a finom krémméz hihetetlenül sok panaszra jó, mint a bőrproblémák, daganatos betegségek, menstruációs fájdalmak, prosztata gyulladás és húgyúti fertőzések, hogy csak párat említsünk közülük. A propoliszos méz a legtisztább minőségben, többféle kiszerelésben megrendelhető a beobee.hu webáruházból.