Mikortól ajánlott a bébikomp használata?

bébikomp

A kisgyermekek sok figyelmet igényelnek. Néha az anyukáknak sürgős dolgot kell elintézniük a ház körül vagy egy időre el kell terelniük a pici figyelmét. A bébikomp igazi életmentő ezekben a helyzetekben, mert felszabadítja az anyák kezét és lehetővé teszi, hogy különféle dolgokat megtehessenek, miközben a baba biztonságosan felfedezi a körülötte lévő világot.

A bébikomp egy speciális konstrukció üléssel és görgőkön álló lábakkal ellátva, ami segít erősíteni a gyermek izmait, illetve megtanítja állni és járni. Fontos, hogy csak akkor tegyük bele a gyermeket, ha már képes egyedül ülni, biztonságosan tartja a hátát és próbálkozik a felállással. Ez körülbelül 6-8 hónapos korban következik be. A bébikomp már régóta sok család életének része és a szülők több generációja használja szívesen.

Ez a termék pozitív érzelmeket vált ki a babából. Képzeljük csak el, hogy már tud egyedül ülni és minden érdekli körülötte, egyedül mozoghat a lakásban. A bébikomp teljesen új és lenyűgöző világot nyit meg számára.