Az MTBSZE tagdíja elenyésző

MTBSZE

A legtöbb szakma rendelkezik valamilyen érdekképviseleti szervezettel, a közelmúltban pedig a szakemberek rendelkezésére is megalakult egy non-profit szerveződés. Mégpedig az MTBSZE nevű szervezet, azaz a Magyar Társadalombiztosítási és Bérügyi Szakemberek Egyesülete, azzal a céllal, hogy felvállalja a szakma összefogását, az érdekképviselet mellett.

Folyik a tagtoborzás, a megfelelő végzettséggel rendelkezők csatlakozását várják. Jelentkezhetnek az MTBSZE köreibe középfokú végzettséggel azok, akik legalább 3 év, a munkaadó által igazolt szakirányú gyakorlattal rendelkeznek. A felsőfokú végzettségűek esetében elegendő kétévnyi munkatapasztalatról szóló bizonylat mellékelése.

A mtbsze.hu weboldalon az érdeklődők részletesebben is tájékozódhatnak a témában, valamint itt tudnak csatlakozni is az egyre bővülő csoporthoz, az online tagfelvételi adatlap kitöltésével és a kért bizonylatok csatolásával. A tagsági díj 1000 Forint egy hónapra. Az MTBSZE további szolgáltatásairól is ezen a webhelyen informálódhatnak részletesen.