Egy kis segítség a szakállnövesztéshez

szakállnövesztés

A szakáll a férfiasság egyik ékes jele, ezért nem meglepő, hogy egyre több férfi szeretne szép, ápolt arcszőrzetet növeszteni manapság, amit egyesek azért halogatnak, mert nincs elegendő türelmük, mások pedig azért, mert jóformán nem is tudják miként kezdjenek hozzá. Sokaknak segített már a szakállnövesztésben az A76 útmutatója. Voltaképpen nem szuperműveletek eredménye a szakállnövesztés, viszont van néhány dolog, amivel elősegíthető a folyamat. Nagyon sok függ a genetikától és a weboldalon megtalálhatunk pár jól alkalmazható tippet is, amivel elősegíthető az eljárás menete.

A szakállnövesztés csak türelemmel lehetséges, a viszketés lehetősége szakállolaj vagy –balzsam használatával csökkenthető. 30 napig nem szabad hozzányúlni az arcszőrzethez, hiszen legalább ennyi időre van szükség ahhoz, hogy a szakáll kiadja a természetes formáját. Gyorsabb, egészségesebb növekedés érhető el rendszeres testmozgással, hatékony alvással és egészséges életmóddal.

A 30 nap leteltével tanácsos trimmelést elvégeztetni, illetve 100%-os vaddisznósörtéből készült szakállkefét használni, a szőrszálak alatti elhalt hámsejtek eltüntetésének érdekében. Továbbá le kell vágni az eltérő hosszúságú, kóbor szőrszálakat. Ha egy úr úgy dönt, hogy belevág és megtesz mindent annak érdekében, hogy szép arcszőrzetet növesszen, sok türelemre lesz szüksége. Persze, az első hetekben még nem, de egy bizonyos idő után már szüksége lesz arra, hogy egy borbély igazítsa meg a szakállát.

Nem kell türelmetlenkedni, ez a nap viszonylag hamar elérkezik. Ekkor célszerű felkeresni az A76 barber shopot, aminek szakemberei szépen megformázzák a vendég arcához, stílusához tökéletesen passzoló szakállat. Ezt követően, az otthoni ápolási rutinhoz való termékeket kell beszerezni, illetve használni azokat, majd rendszeres időközönként borbélyhoz látogatni szakálligazításra. Egy szépen megformázott, ápolt arcszőrzet nagyon ki tudja emelni a férfi megjelenését, egyszerűen tökéletesíti. Az a76.hu weboldalon értékes segítséget talál a szakállnövesztéshez.