Orvosi cipő erős saroktámogatással

orvosi cipő

Minden szakma esetében megvan a megfelelő munkavédelmi, kényelmes munkaruházat és lábbeli, így a doktoroknak is. Kényelmes, könnyű viseletet biztosít egy jól kiválasztott orvosi cipő, ami fontos ahhoz, hogy a szakember maximálisan a páciensekre tudjon koncentrálni. Sok üzletben és webáruházban vásárolhatóak ilyen fazonú lábbelik, többek között a healerstore.com online szaküzletben is.

A termékpaletta egyik tagja, a Dian ultrakönnyű fehér, fűzős orvosi cipő minden szempontból kitűnő választás. Légáteresztő felső hálóval, párnázott szövetbéléssel, bélelt bokagallérral és erős saroktámogatással készült. Talpbetétje párnázott anyagú, hőre formált poliuretánhab antibakteriális kezeléssel és aktív szénnel.

Nagyon könnyű, kényelmes, rugalmas és csúszásmentes modell. 40 fokon mosható. Egészségügyi szakembereknek, orvosoknak és azon szakterületek alkalmazottainak készült, akiknél a hosszú állás vagy járás a lábfej kényelmetlenségét, az alsó végtagok fáradságát okozhatja. Minősített egészségügyi lábbeli ez az orvosi cipő.