Lelki békét biztosít az achát karkötő

achát karkötő

Nem Ön az egyetlen, aki hisz az ásványok és egyéb kövek erejében. Ahogy a tárgyaknak és élőlényeknek különféle rezgéseik vannak, úgy az ásványok és az abból készült tárgyak is rendelkeznek egyfajta kisugárzással. Bizonyára már Ön is észrevette, hogy mennyire feltűnővé válik a viselete egy vagy két kiegészítővel. Ha felfigyelnek rá az emberek és említést tesznek róla, akkor biztos lehet abban, hogy a belső energiája hatott az érzékszerveikre. Az achát karkötő ereje szintén számos területen képes megnyilvánulni.

Maga a kő, az achát már az ókorban ismeretes ásvány volt, nagyon mutatós a rétegezett barnás, szürkés, néha sárgás és fehérkés árnyalataival. Az achát karkötő márványos szépsége természetesen régen sem csak a szemet ragadta meg. Hatalmas erőt tudtak be neki, a kő hordozója mindig vidám és boldog volt, letisztultan gondolkodott és előnytelen helyzetekben is képes volt nyugodt, higgadt maradni.

Az achát karkötő napjainkban leginkább a lelki és szellemi béke megtalálására való, aki szívesen viseli, az biztos lehet abban, hogy bizonyos élethelyzeteket sokkal nyugodtabban és bölcsebben tud majd kezelni. Az achát karkötő nemcsak a nőknek, hanem a férfiak csuklóján is nagyon trendi viselet. Az uraknak a hirtelen jött lehetőségek okos átgondolásában is nagy segítség, így nem vállalnak hirtelen új munkát, vagy nem szédíti őket meg a szerencsejáték. Webáruházunk 2 évben is második helyezést kapott az ország legjobb boltjai között.

Egyedi ékszereink kiváló anyagokból és egytől-egyig kézzel készülnek. A botswanai barnás, ugyanakkor csíkos gyöngyökké csiszolt achátból készült karkötő kiváló ajándék a szeretteinek. Ha valakiről tudja, hogy inkább a zöld szín a kedvence, akkor a moha achát karkötő modellekből érdemes vásárolnia. Ez a fajta achát karkötő a kommunikációs problémák megszüntetésére remek választás, de a beszédhibákat is képes finomítani. Bármelyik ékszert választja, mi mutatós ajándékcsomagban szállítjuk házhoz. A rendelés előtt érdemes megmérni a csuklót, hogy megfelelőt tudjunk küldeni.