Józsefvárosi programok a szabadidő tartalmas eltöltéshez

Érdekes programok időseknek

Az Olajág Otthonok már több mint 21 éve biztosítják a nyugdíjasoknak, hogy időskorukat békében és nyugalomban tudják eltölteni. A biztonságos lakhatás és színvonalas egészségügyi ellátás mellett, az intézmények támogatják a szabadidő tartalmas eltöltését is, ezért számos programlehetőségeket kínálnak a velük élőknek.

A Józsefvárosi programok, ahogy a többi Olajág Otthon programja is, az idősek bevonásával, érdeklődésük és igényeik figyelembe vételével kerülnek megszervezésre.

Irodalmi klub, kézműves és kézimunka klub, tánc, bridzs és egyéb foglalkozások színesítik a mindennapokat. Gyakran rendeznek zenés rendezvényeket, ünnepekhez köthető bálokat. Minden otthon könyvtárral felszerelt, ami széles könyvválasztékkal várja az olvasni vágyókat.

A Józsefvárosi programok között a világi eseményen mellett, vallási programok is szerepelnek, hogy lehetőséget biztosítsanak a lakóknak a vallásuk gyakorlásban. Az intézmények programjairól, időpontjáról részletes tájékoztatás található az programtáblázatokban.